Mitt potensial

Gjeldende status
Ikke påmeldt
Pris
Gratis

Velkommen til kurset Mitt Potensial. Gjennom Mitt Potensial håper vi du skal oppdage og tydeliggjøre mer av dine ferdigheter, personlige styrker og motivasjon og reflektere det du oppdager i forhold til din arbeidssituasjon. Kurset består av 2 deler.

1. Online del: Du skal se fem filmer på ca 6-8 minutter pr. film og gjøre noen refleksjoner i forhold til det du ser. Du har allerede tatt en Persolog profil og ber deg hente den frem og ha den foran deg når du ser undervisning. En del av kurset er også å finne sine 10 på topp ferdigheter. Dette skal skal vi arbeide med når jeg treffer dere i klassen. 

2. Samling : Når vi kommer sammen skal vi samle alle brikkene og du skal evaluere deg selv i forhold til fremtidsvslg og yrkesvalg. Hvordan kan du bruke dine styrker og ferdigheter fremover? Hvor kan du forvalte det Gud har gitt deg på best mulig måte?  Dette konkretiseres gjennom å lage en personlig utviklingsplan for neste 6-12 månedene. 

Gjennom det du ser online og kurset vil du få en tydelig forståelse av ditt potensial i forhold til dine naturlige ferdigheter, personlige styrker og motiverende omstendigheter. 

Når du har gjennomført Mitt potensial ønsker vi at du skal:  

  • Ha en klar forståelse av mine styrker, motiverende omstendigheter og ferdigheter og reflektere dette opp mot innholdet dine tanker om eget fremtidsvslg og yrkesvalg. Hvordan kan du forvalte det Gud har gitt deg på en best mulig måte? 
  • Laget en personlig handlingsplan for hva jeg tror er viktige prioriteringer for meg som leder av arbeidet fremover

Da er det bare å starte:

  1. Gå inn over og trykk på knappen: Logg inn for å komme igang.
  2. Om du ikke allerede har en brukerkonto på IMF kurs plattform, så må du lage det. Trykk på registere deg og fyll ut.
  3. Du er nå logget inn på kurs plattformen. Gå øverst til venstre og legg inn den registreringskode som du har fått på mail.
  4. Når du er kommet inn, trykk så på: Ta dette kurset.
  5. Start kurs

Lykke til. Sett igang.