Fundament deltakerkurs

Gjeldende status
Ikke påmeldt
Pris
Gratis

Vi tror på en Gud som kaller alle mennesker nær til seg. Gjennom Jesu liv, død og oppstandelse kalles vi til å leve et nytt liv i etterfølgelse av Han. Her får vi være – og her får vi tjene. Det ser ulikt ut for ulike mennesker. Kanskje handler det for deg om å gå med Jesus inn i et sekulært studie og arbeidsliv? Kanskje handler det om ta med Jesus i ditt nabolaget og dine interesse-grupper? Kansje handler det om leder-engasjement i det kristne fellesskapet? Eller kanskje er du en av de som kjenner på et kall til å arbeide i en kirke eller organisasjon.

Uansett; vi i ImF-UNG har skreddersydd et opplegg for deg, der du får møte erfarne ledere, pastorer og menighetsplantere. Du tar kurset med andre i samme situasjon, og både individuelt og i grupper får du reflekter over ditt neste steg.

Her på kurssiden vil du får du det du trenger for å være klar til samlingene. Det vil være korte undervisningsfilmer og/eller oppgaver som du trenger å gjøre før neste samling. Kursfasilitator vil ha oversikt over progresjonen din slik at han/hun vet hvor du er og får best mulig forutsetning for å hjelpe deg gjennom prosessen.